2 travnja 2012 Autor: Vedrana Simičević Sa svih strana

Komisija za alpinizam: Raspis za pristupanje ispitu za naslov ‘alpinist’

Komisija za alpinizam: Raspis za pristupanje ispitu za naslov ‘alpinist’

Komisija za alpinizam HPS-a objavljuje raspis za pristupanju ispitu za naslov ‘alpinist’. Članovi alpinističkih klubova i odsjeka u Hrvatskoj koji bi željeli pristupiti polaganju ispita i smatraju da zadovoljavaju uvjete, mogu poslati svoje prijave na e-mail adresu alpinizam@plsavez.hr, kao i na adresu Hrvatskog planinarskog saveza, Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, (s naznakom “Za Komisiju za alpinizam”) do 5. travnja 2012. godine.

Ispit će biti održan u ponedjeljak 23. travnja 2012. (potencijalno možda u nedjelju 22. travnja), a o točnoj lokaciji, vremenu i načinu održavanja, svi kandidati s odgovarajućim prijavama, kao i njihovi matični odsjeci i klubovi, bit će obaviješteni 8. travnja 2012.

Ispit koordinira Marko Dukši, instruktor alpinizma. Sva dodatna pitanja mogu se uputiti na e-mail adresu alpinizam@plsavez.hr ili na broj telefona 098 221 037. Uvjeti za pristupanje ispitu mogu se pronaći i na stranicama KA HPS od srijede 16. studenog 2011. http://www.plsavez.hr/specijalisticke-djelatnosti/alpinizam

Naslov alpinist – uvjeti