16 kolovoza 2013 Autor: Sastanci

14.08.2013 (SRIJEDA)

Srijeda 14.8.2013.

Ove srijede je izostao službeni sastanak kakav se do sada vodio. Razlog je više nego opravdan, povratak ekspedicije BOLIVIA 2013, te druženje s njima uz tortu.

Samo ću kratko navesti neke od aktivnosti koje sam usmenom predajom pohvatao.

1.Elvis se vraća penjanju
2.Mlade snage na Risnjaku
3.Gužva u Golubinjaku
4.Edita na Elbrusu

Ekspedicija nam se vratila još prošli tjedan, ali smo službeni doček odradili tek ove srijede. Slušale su se svakave priče iz Bolivije, one o odlascima na wc su već bile iscrpljene pa smo se pozabavili i onim ozbiljnijim temama. Počastili smo se tortom koja je bila dobra iako nije bila od čokolade (očit pokazatelj da je predsjednik još uvijek na GO).

Valja napomenuti i da je knjižnica dobila na poklon vodiče i karte za buduće odlaske u Boliviju. Dečki i cure, hvala vam u ime kluba koji ste promicali i preko bare.

1. Elvis u tjednu nakon povratka napada sportiće, obilazi 3 penjališta – popete ocjene su tajna.

Vjerojatno se tempira forma za zimu i neke 7ice

2. Moreno i Maja organiziraju neslužbeni / spontani kamp na Risnjaku sub i ned. Pridružuju im se Buljan, Lara, Ivana … možda i još netko. Moreno konačno prolazi Gilićev kamin bez i jednog korištenog spita – old school.

Buljana muči jet-leg, vremenske zone i umor pa se vuče za njim s rukama u džepovima. Rado bi rekao još nešto o tom kampu, ali nitko nije poslao izvještaj.

Svi napominju da treba jako paziti kod absajlanja jer da ima puno krša.

3. U utorak u golubinjaku gužva, jedno 10 ljudi iz kluba. Vito sajta 7ice, Maja spaja 6c, Elvin rješava dugove u nekom 7b.

Branko je dobio samopouzdanja i kaže da je spreman i za Stenu.

4. Edita Marčan je tiho tiho otišla na Elbrus tko ju prati na Facebooku zna sve, za one koji ne znaju priključila se maloj ekspediciji koja je krenula osvojit vrh s Južne strane, nažalost Eidta odustaje pod samim vrhom zbog hladnoće i općeg umora.
Izvještaj je sada i na našim stranicama.

Za kraj, malo smo promjenili režim vođenja frižider-kase. Kasa je od sad otključana samo srijedom te ju tada možete koristiti kao i do sada. Ostale dane kasa je pod ključem te imate dvije opcije ili upisat svoj dug na paprir (narančasta fascikla) ili točan iznos ubacit u kasu koja od sad ima mali otvor (kao kasica prasica). Nadamo se da će to olakšati Draganu posao i poboljšati razinu usluge
frižidera – Hvala vam na razumijevanju.