Naši Elbrusovci održali javnu prezentaciju pred gotovo 200 ljudi!
- elvisrak
- Pridružen/a: 08.06.11, 15:06 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Naši Elbrusovci održali javnu prezentaciju pred gotovo 2
Čestitam na, po meni, uspješnoj ekspediciji!
Vrh sam po sebi ne znači puno, no iskustvo i prijateljstva koja ste tamo stekli i/ili potvrdili ostaju doživotno.
Na projekciji sam ostao dirnut, pokazali ste ne samo sebe nego i klub u najboljem svjetlu!
Drago mi je što djelimo "školske klupe".
Ukoliko je bilo tko od članova Elbrus ekipe zainteresiran za sudjelovanje na ekspediciji Bolivija 2013. dobrodošao je! Javite se i uključite u pripreme!
Još jednom, čestitam!
Vrh sam po sebi ne znači puno, no iskustvo i prijateljstva koja ste tamo stekli i/ili potvrdili ostaju doživotno.
Na projekciji sam ostao dirnut, pokazali ste ne samo sebe nego i klub u najboljem svjetlu!
Drago mi je što djelimo "školske klupe".
Ukoliko je bilo tko od članova Elbrus ekipe zainteresiran za sudjelovanje na ekspediciji Bolivija 2013. dobrodošao je! Javite se i uključite u pripreme!
Još jednom, čestitam!
Zanimljivo je bilo vidjeti što sve jedna ekspedicija nosi kao i vidjeti brojne situacije koje se dešavaju na takvom putu i prekrasne fotke. Bravo svima! 
-
kamenjak
- Pridružen/a: 16.10.12, 22:18 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
U ime svih članova ekspedicije, još jednom hvala svima što ste se odazvali našoj prezentaciji, drago mi je da vam je bilo zanimljivo i zabavno. Hvala svima na podršci i nadam se da će i naša prezentacija pridonijeti da se što više ljudi odluči na odlazak na neku ekspediciju.
Natrag na “Komentari na članke”