3. kolo lednog kupa Hrvatske: RAK-ovcima medalje
-
DaMiR
- Pridružen/a: 26.05.11, 21:19 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: 3. kolo lednog kupa Hrvatske: RAK-ovcima medalje
Ejla... Evo bas se pitam dali pisati ili ne, al zakljucio sam da bi trebalo...
Svaka cast Zagrebcanima na dobrom druzenju i tekmi! Ponovilo se!
Nazalost kao i na vecini slicnih dogadanja desilo se par propusta koji su ovoga puta utjecali cak i na poredak toga natjecanja i kupa ukupno.
Zao mi je jako da se to desilo.
Ne zbog toga sto nisam prvi jer da sam takav ne bih niti na licu mjesta popustio i prepustio mjesto konkurenciji, nego zbog toga sto je cijeli kup i trud svih ljudi oko sve tri tekme, jednim ne fairplayom, obezvrijeden.
Barem u meni kola takav osjecaj.
Jer cemu onda natjecanja kada se ravnamo po tome "sta bi bilo, kad bi bilo" i jos mi je gore sto je to proizaslo od nekog tko se smatra sportasem!
Naime, da svima bude jasno u finalnom smjeru stajao je balvan na ciji se vrh nije smjelo niti rukom, niti nogom, a sto su nazalost od cetvero natjecatelja koji su do tamo stigli, dvoje i ucinili. Jedan je priznao, a drugi se opravdao da nije cuo to pravilo iako bi mu trebalo to biti posve jasno jer ima iskustva u natjecanjima i zna pravila.
Njegov je komentar bio "dali ja mislim da bi mi to pomogolo da budem brzi" jer je on smjer popeo 5 i pol min brze.
A upravo je brzina i koncentracija bitan faktor u kojem se desavaju greske koje i najbolje u svj. kupu kostaju diskvalifikacije.
Osobno smatram navedeno primjerom nesportskog ponasanja koje obezvrijeduje sustav natjecanja, ali kako sam i rekao, neka... Neka svatko bude zadovoljan onime sto je postigao, ljudi nek znaju...
Ljepi pozdrav,
Damir Behlic
Svaka cast Zagrebcanima na dobrom druzenju i tekmi! Ponovilo se!
Nazalost kao i na vecini slicnih dogadanja desilo se par propusta koji su ovoga puta utjecali cak i na poredak toga natjecanja i kupa ukupno.
Zao mi je jako da se to desilo.
Ne zbog toga sto nisam prvi jer da sam takav ne bih niti na licu mjesta popustio i prepustio mjesto konkurenciji, nego zbog toga sto je cijeli kup i trud svih ljudi oko sve tri tekme, jednim ne fairplayom, obezvrijeden.
Barem u meni kola takav osjecaj.
Jer cemu onda natjecanja kada se ravnamo po tome "sta bi bilo, kad bi bilo" i jos mi je gore sto je to proizaslo od nekog tko se smatra sportasem!
Naime, da svima bude jasno u finalnom smjeru stajao je balvan na ciji se vrh nije smjelo niti rukom, niti nogom, a sto su nazalost od cetvero natjecatelja koji su do tamo stigli, dvoje i ucinili. Jedan je priznao, a drugi se opravdao da nije cuo to pravilo iako bi mu trebalo to biti posve jasno jer ima iskustva u natjecanjima i zna pravila.
Njegov je komentar bio "dali ja mislim da bi mi to pomogolo da budem brzi" jer je on smjer popeo 5 i pol min brze.
A upravo je brzina i koncentracija bitan faktor u kojem se desavaju greske koje i najbolje u svj. kupu kostaju diskvalifikacije.
Osobno smatram navedeno primjerom nesportskog ponasanja koje obezvrijeduje sustav natjecanja, ali kako sam i rekao, neka... Neka svatko bude zadovoljan onime sto je postigao, ljudi nek znaju...
Ljepi pozdrav,
Damir Behlic
- vdevcic
- Site Admin
- Ime: Vedran
- Prezime: Devčić [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Samo da kažem, svaka čast što si ovako javno izrazio svoj stav i mišljenje
Respekt!
Moram priznat da bi bilo zanimljivo čut i drugu stranu priče...
Moram priznat da bi bilo zanimljivo čut i drugu stranu priče...
-
alma
- Pridružen/a: 09.06.11, 09:57 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
koja tajnovitost...hahah...ne znam zasto se ja toliko spominjem(ko izgubi ima pravo da se ljuti) kad je stvar do organizatora natjecanja,glavnog sudca a ne penjaca, jer je i sam sudac penjeo i stao na isto mjesto iako je kao rekao da se ne moze stati(jer ja to nisam cuo)...a po mom iskustvu sa svijetskih natjecanja, takva mjesta su obicno jasno oznacena crvenom bojom, a kada se na isto takvo mjesto stane sudac govori da se odma stane s penjanjem...a sto se tice propusta na samom natjecanju vezi sudjenja, je taj da nije bio prisutan glavni postavljac smjera, tako da pravila nije ni bilo nego su se postavljala na samom mjestu, a to sto je damir cuo da se moze stati od onog koji je i sam stao na isto,a kasnije ni sam nije znao sto je i kome rekao (jer su bila tri debla, na prvom se moglo sve, na drugom isto a na trecem se nisu mogle kaciti noge i bajle, to je ono sto sam ja cuo,a sve je to zamisljeno na samom objasnjavanju smijera, umjesto da se to napravilo par dana ranije da se cisto zna sta se smije a sta ne, jeb ga propust organizacije, ne penjaca),bo ja iskreno nisam cuo nista i ne razumiijem zasto rasprava ovolika sada i tu di nije mjesto,..damire ti si isto poucen pravilima sv kupa, trebao si se zaliti na licu mjesta i toga se drzati pa bi po pravilima gl sudac o tome odlucio a to sto si ti rekao ok ja sam drugi to je to i tocka,priznao si poraz i toga se drzi sportasu(i to je tvoja stvar, ne znam cemu onda ovo objasnjavanje svima) i zao mi je ako te dira moja tekst di sam napisao da sam te punu brzi ja sam napisao samo ono sto je...a ti vedrane ako si zeljan sapunica preporucujem ti larin izbor
-
icy-I
- Pridružen/a: 26.05.11, 10:18 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
gledam i ne mogu vjerovat!
uz ovu raspravu definitivno trebaju kokice, ali nisam mogao da se ne javim....
ne mogu vjerovat da se dva trenutno najbolja ledna penjača, koja napokon nakon dugo vremena dolaze iz Rijeke, raspravljaju preko foruma (kojeg usput čita pretpostavljam dosta ljudi odasvud) o stvarima koje tako i tako ne mogu promjeniti... pozicije se tako i tako ne mogu više promjenit, jer nisam baš čuo da suci mjenjaju odluke debelo nakon događaja (primjer Kostelić i Hiršerovo haklanje u zagrebu, penali i prekršaji u nogometu,...)
a da ne govorimo da vam je prema tome što inače penjete obojci to bio samo jedan bolji trening, a na kojem se "morali" nastupiti (opet kao što Kostelić mora nastupiti na prvenstvu Hrvatske, grada Zagreba i sl, a unaprijed se zna da će biti prvi)... koliko je bila "ozbiljna" organizacija tog "treninga" već ste i sami rekli...
i sad, kako je moje viđenje (a koji sam u tome samo preko teksta kao i većina čitatelja), umjesto da se to odradi sa smješkom na licu (zbog sponzora i svega ostalog) i onda nakon toga dođe u klub, birtiju, ili na klupicu, i uz jednu, dvije, pet pivi raspravi što se ima raspravit daleko od očiju "javnosti", stisne ruku i krene dalje, vi se raspravljate preko foruma!
o čemu?! o hrvatskom prvenstvu u penjanju leda, gdje je 15 cm snijega kataklizma!!... ma daaaj nemojte me zajeb...t!
ali to mi sad vuče jedno drugo pitanje - ima li šanse da rječani ikad budu ujedinjenji? da se ne svađaju međusobno kad nemaju s kim drugim? da se npr. armada ne mlati međusobno, kad nema u blizini torcide ili boysa...
jebote, najbolji ste i trenutno bez neke veće konkurencije u Hrvatskoj! penjite, pomagajte si međusobno i gurajte na stranim natjecanima ako vas drugi neće i prije svega uživajte!
za ostalo nek vas boli k..ac!
uz ovu raspravu definitivno trebaju kokice, ali nisam mogao da se ne javim....
ne mogu vjerovat da se dva trenutno najbolja ledna penjača, koja napokon nakon dugo vremena dolaze iz Rijeke, raspravljaju preko foruma (kojeg usput čita pretpostavljam dosta ljudi odasvud) o stvarima koje tako i tako ne mogu promjeniti... pozicije se tako i tako ne mogu više promjenit, jer nisam baš čuo da suci mjenjaju odluke debelo nakon događaja (primjer Kostelić i Hiršerovo haklanje u zagrebu, penali i prekršaji u nogometu,...)
a da ne govorimo da vam je prema tome što inače penjete obojci to bio samo jedan bolji trening, a na kojem se "morali" nastupiti (opet kao što Kostelić mora nastupiti na prvenstvu Hrvatske, grada Zagreba i sl, a unaprijed se zna da će biti prvi)... koliko je bila "ozbiljna" organizacija tog "treninga" već ste i sami rekli...
i sad, kako je moje viđenje (a koji sam u tome samo preko teksta kao i većina čitatelja), umjesto da se to odradi sa smješkom na licu (zbog sponzora i svega ostalog) i onda nakon toga dođe u klub, birtiju, ili na klupicu, i uz jednu, dvije, pet pivi raspravi što se ima raspravit daleko od očiju "javnosti", stisne ruku i krene dalje, vi se raspravljate preko foruma!
o čemu?! o hrvatskom prvenstvu u penjanju leda, gdje je 15 cm snijega kataklizma!!... ma daaaj nemojte me zajeb...t!
ali to mi sad vuče jedno drugo pitanje - ima li šanse da rječani ikad budu ujedinjenji? da se ne svađaju međusobno kad nemaju s kim drugim? da se npr. armada ne mlati međusobno, kad nema u blizini torcide ili boysa...
jebote, najbolji ste i trenutno bez neke veće konkurencije u Hrvatskoj! penjite, pomagajte si međusobno i gurajte na stranim natjecanima ako vas drugi neće i prije svega uživajte!
za ostalo nek vas boli k..ac!
-
alma
- Pridružen/a: 09.06.11, 09:57 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
eco sve 5...sta reci, kome..ice.I sat da ti kazem...i ja se pitam isto, al eto,valjda se mora ovako..bo..uzivajte za vikend
Natrag na “Komentari na članke”