16 svibnja 2013 Autor: Goran Razić RAK

RAK proslavio rođendan!

15 je godina prošlo. U ugodnom druženju nekoliko generacija RAK-ovaca podijelilo je ugodne trenutke

70-ak (nisam brojao 🙂 RAK-ovaca sinoć se okupilo u klupskim prostorijama na proslavi 15. godišnjice Kluba. Bilo je tu mnogih viđenijih, ali i onih manje viđenih lica koja su imala jedinstvenu priliku ponovo se podružiti i proćakulati po sistemu “šta ima novo”.

Nakon uvodnih riječi sadašnjeg vodstva Kluba “mikrofon” su dobili i svi dosadašnji predsjednici Kluba te su imali priliku prisjetiti se prethodnih godina, prošli prostorija, porođajnih muka oko osnutka Kluba, ali i tadašnjih alpinističkih navika. Osim dosadašnjih predsjednika Kluba, Zorana Misleja (prvog predsjednika), Elvira Sulića, Danijela Frlete, Daniela Pavića, Igora Gunčića, Elvisa Vikića i Diega Košte nekoliko mudrih riječi o alpinizmu ispričao je i iskusni Stanko Gilić čije su alpinističke i ljudske mudrosti ponovo svi s pozorom poslušali.

Ova prilika iskorištena je i za predstavljanje izložbe slika Stanka Gilića, ali i za predstavljanje klupskog almanaha u izvedbi Vedrane Simičević. Vizualnoj kulisi i ugodnoj atmosferi doprinijeli su i foto i video materijali koji su se tijekom večeri vrtili na projektoru dok su trening frikovi prazan boulder i gužvu oko frižidera iskoristili za nesmetan trening. 🙂

Bilo je lijepo vidjeti ljude i čuti lijepe riječi o Klubu, ljudima, klupskim legendama… kako živima, tako i o onima koji više nisu tu, ali na koje sjećanje sasvim sigurno ne vene.