6 srpnja 2018 Autor: RAK

Prijave za alpinističku školu – jesen 2018

PRIJAVE SU ZATVORENE

vidimo se na proljeće

S velikim zadovoljstvom otvaramo prijave za RAK-ovu ljetnu alpinističku školu. Škola počinje u srijedu 05.09. u 19.00 sati u prostorijama kluba, na adresi Šetalište XII. divizije 28.

Plan škole je kombinacijom terenskih vježbi i predavanja do kraja listopada, prenjeti polaznicima sve potrebne vještine za ulaz u svijet alpinizma. Teorijska predavanja će se održavati srijedom s početkom u 19:00 sati. Terenske vježbe, od kojih neke i dvodnevne sa spavanjem u prirodi, će se odrađivati vikendima na penjalištima u okolici Rijeke i u Istri, sa završnom vježbom u Paklenici.

Nakon što ste zadovoljili uvjete, slijedi i izlazak na ispit, koji se sastoji od teorijskog i praktičnog djela. Nakon položenog ispita steći ćete zvanje Mlađeg alpinista pripravnika.

Svi zainteresirani, koji žele rezervirati svoje mjesto na školi, mogu se prijaviti na skola@rak-rijeka.org gdje će ujedno dobiti i dodatne informacije o samoj školi. U prijavi navedite sljedeće podatke: ime, prezime, datum rođenja, adresu, email adresu, broj mobitela te jesete li već član neke udruge pri HPSu.

Broj prijavljenih je limitiran na 15.  Prvih 8 prijavljenih, rođenih nakon 01.01.1995. imaju popust od 500 kn. Puna cijena škole je i dalje 1.500 kn.

Više o samoj školi možete pročitati ovdje.