5 prosinca 2013 Autor: RAK

Petak 06.12.2013 klubska tekma na Boulderu!

Dakle stiglo je 200 i više NOVIH HVATIŠTA koja traže da ih se izliže do visokog sjaja pa stoga ovoga PETKA unatoč odličnoj vikend-prognozi održati će se klubska tekma na Boulderu!
Između ostalog dovoljno snijega nije palo za neke odlaske u susjedna nam brda, a vikend najavljuju iznimno niskim temperaturama tako da na sportiće ne krećete drugi dan prije podna 🙂Kao što se i šuškalo biti će DVIJE glavne kategorije:

“ONI koji VISE na bolderu”
(ako se zagrijavaš u 7c-u to je tvoja kategorija)

“ONI koji NEZNAJU što je bolder”
(ako ti je 4a plafon onda ti je mjesto u ovoj kategoriji)

Kategoriju biraš sam uz faktor korekcije – u slučaju da si se pod/pre-cijenio (što ćeš sigurno i učiniti ;))

Razlozi tipa šta ću ja tamo nisam u formi, ne penjam u zadnje vrijeme, ovo mi je tjedan odmora i slične bla bla bljak gluposti nisu razlozi da ne dođete i pokažete svoj novi pjumino ili novi PRO za zimu i popnete jedan ili čak dva smjera
Isto tako natječu se ISKLJUČIVO RAK-ovci da ne bude gužvanjac i da izbjegnemo nedolaske iz razloga jer oni tamo iz onog drugog kluba bolje penju e, stalno su na bolderu e, kužiš e!

Ne, ne kužim, zato svi u klub ispit pivu, dve, tri ili šest, dat 20 kn kotizacije i penjat malo ili puno!

Još je neizvjesno, ali vrlo vjerojatni posebni gost ove velike utakmice je AKTUALNI PREDSJEDNIK KLUBA koji će se okušati u smjeru namjenjenom isključivo njemu pa možda i još kojem!
Siguran sam da tu priliku ne želite propustiti – naravno fotografiranje ove endemske vrste u bolder izdanju je potpuno zabranjeno da ne bi preplašili i otjerali jedinku 🙂

Vidimo se u petak u 20 h !!!

P.S. Bi’će i neke nagrade i besplatne pive!