S obzirom na broj raspolozivih kladiva u oruzarnici. Ovaj vikend ocekujem desant rakovaca u alpama. Bar jedno 6-7 naveza.
Jedva cekam da procitam sve izvjestaje
Evo dodatak, da ne otvaram novi post:
Navezi: Miljenko i Barbara & Buljan i ja
Smjerovi:
1. Mala Kalška gora (Kokrsko sedlo) - Sjevero istočni greben 500m IV+/III-IV, 500 m
nitko od nas ga ne preporučuje, stijena nam se činila kršljivo i trulo, a smjeru nikad kraja, možda smo i mi malo penjali neku varijantu, ali neovisno o tome nije baš da ćemo se vratit. Sam smjer je trajao dugih 8 sati, ali smo i mi bili jako spori trežeči put.
Kasno smo završili prvi dan, još kasnije zaspali jer smo se prebacivali n Vršič, tak oda nam se ujutro nije žurilo. No u 6 nas budi rejnđer i objašnjava da je u parku zabranjeno dizati šatore. Selimo se u Erjavčevu na kavu i wc. Doručak na suncu na livadi i tek oko 10 skupljamo snagu da krenemo u smjer
2. Mala Mojstrovka - Sjeverni greben IV/III-IV 300m
Svi ga znaju, ima spitova tu i tamo, stijena solidna, držiš se grebena i pičiš gore. Nismo izašli na Hanzovu na prvom mogućem mjestu nego ponešto kasnije. Ja sam ga podcjenivao, ali sad mogu smjer toplo preporučiti, posebno početnicima.
Miljenko i dalje pičkara čim nešto zapne, Buljan je dobio nadimak GPS, Barbaru nismo pazili i tjeralismo ju da penje ko prva, kaže da nakon Alpa pristupi u Baškoj ili Veloj dragi izgledaju ko dječja igra, ja sam samo njurgo i pizdio cijelo vrijrme na buljana koji nije bio ni kriv ni dužan.
aktivnost u alpama ovaj vikend - Kalška gora i Mala Mojstrov
-
bojanrafaj
- Pridružen/a: 08.07.11, 20:05 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable