Pozvani su svi koji ponešto znaju o dizajnu odnosno grafičkim rješenjima da sudjeluju u ovom projektiću.
Dakle potrebno je dati idejno rješenje izgleda pročelja kluba.
Smjernice i odrednice su slijedeće:
- rješnje mora biti prilagođeno nalijepnicama koje će se isprintati i zalijepiti na prozore i vrata
- materijal nalijepnica moze biti predložen u rješenju
- rješenje moze biti napravljeno ogledno, ali ukoliko bude odabrano mora se napraviti priprema za tisak
- smiboli koji moraju biti:
- RAK logo
- puni naziv kluba
- mjesto predviđeno za kontakte (mail, tel...) - predvidjeti da će se morati mijenjati ti kontakti
- simboli i ostalo što može i nemora biti - ovisno o rješenju:
- logo KIDS-a
- penjački simboli
- boje kluba (sa Loga)
- fotografije - ukoliko se koriste fotografije poželjno je koristiti one poslane na natječaj za pročelje
- praćenje vizalnog rješenja interijera
- ono što je poželjno na rješenju je da:
- naljepnice previše ne zamrače prostor - znači paziti na materijal naljepnica ili naljepnice u djelovima ili ...?
- naljepnice na vratima ipak dopuste poglede prema unutra (znatiželjne poglede) - opet materijal ili naljepnice u djelovima ili ...? - ovisno o rješenju
Znači bez velikih ograničenja - bitno da je fora/lijepo/atraktivno... nešto od toga ili tome slično!
Isto tako rješenje ne morate raditi sami može biti i grupno!
Ovo idejno rješenje mora biti gotovo do 15.03.2013 odnosno imate mjesec i pol za predati što ste napravili.
Nakon toga ide izbor najboljeg rješenja te izrada. Nadam se da će biti bar dva, ako ne i više da možemo birati
Za dimenzije staklenih površina, logo RAK-a, logo KIDS-a, fotografiju pročelja sa dimenzijama i fotografije sa natječaja za pročelje se obratite meni na mail markesandric@gmail.com . Također, sva pitanja i nejasnoće meni na mail!
Svi koji se odluče raditi neka mi se obavezno jave jer se time dobiva uvid tko bi to radio, a moguće je da sam nešto zaboravio spomenut ili će možda doć do nekih promjena pa da budete adekvatno obavješteni!
Kao nagradu za najbolje rješenje dodjeljujemo petaka i pivu!
Javite se i ne sramite se!