Dabarski kukovi....edišn proljeće 2012.

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
alfred stokes
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Dabarski kukovi....edišn proljeće 2012.

PostPostao/la alfred stokes » 04.05.12, 10:00

Hmh...slabo je živ ovaj forum.....

Edita, Miljenko, Dragan i ja bili malo na Dabarskim.....

Ponedjeljak smo krenuli dosta kasno zbog posla koji je zarobio druga Miljenka....
Jedan večernji uspon na Franjković kuk
Il risveglio dei Mascherini - 5c (5c, 5b, 5b) 95 m.
U prvoj dužini trenje...dosta položeni radijatori bez hvatišta...kao što znamo penje se nogama, ali mi blentavi smo na čudu kad nemamo kamo rukama :-)
Druga i treća dužina...ima svega....vertikalno ali tramvajstično :)
Na vrhu smo bili oko 21.30....pogled na mjesečinom obasjane Dabarske kukove - nestvarno lijepo. Jedan noćni absajl i to je to za ponedjeljak

Utorak
Rujičin kuk i smjer Velebit express - 5a,5b,5a,4c 120m (ovaj smjer ima ponegdje ocjenu i 6a...al ne vjerujte tome...šta bi ja radio u 6a :mrgreen: )
U ulaznoj dužini je ''detalj'' ukapčanje u dosta visoki prvi spit nakon čega dalje nema problema
Druga dužina - priča se o detalju prečnice, ali meni je bilo teže uć u dužinu (opet radijator bez hvatišta) nego ta famozna priječnica koja je malo eksponirana ali ima svega. Treća i četvrta dužina se mogu spojit, ali onda imate problem sa komunikacijom....tako da smo ju Edita i ja razdvojili i lijepo se nakomunicirali (za razliku do Miljenka i Dragana kod kojih je bio nešto povišen broj psovki zbog međusobnog nerazumijevanja i spajanja dužina:D )

Velebitsko u domu uz živopisnog domara Milu i njegove pjesme...pizza u Senju...i vikend je za nama

Svima topla preporuka za Dabarske kukove !!!!
Odlična dolina za šatore, nema gužve, jedino pazite na poskoke....njih ne manjka :!: :!:

par fotki ima tu

Natrag na “Sportsko penjanje”