Paklenica, Pako i ja, jeftino i škrto, spilja i bez puno kavica i gluvarenja. Po mom guštu.
U subotu smo popeli The show must go on, bura je bila prihvatljiva, penjanje odlično, smjer vrlo lijep. Nismo koristili nikakvu ekstra opremu ali treba imati min 12 kompleta, a ako ćete spojiti zadnju 6b sa prethodnom dužinom onda i više

Da nije bilo tog spajanja rekao bi da smo smjerom prošli vrlo elegantno (za cca 4 sata) no nedostatak kompleta za zadnja 4 spita, poveće trenje užeta i u vrlo nezgodno vrijeme malo mi je narušio tu eleganciju (naravno da je trakica bila ispod jakne koju sam netom prije obukao da se bolje preznojim). Prethodno sidrište nisam vidio, nije ni Pako, nisu ni slovenci iza nas pa mislimo da ga niti nema. Uglavnom tu malo opreza. Po mom mišljenju ocijene nisu tvrde, za nekoga kome bi to bio prvi dugi 6c mislim da bi bio super izbor. Tu smo morali "pomagati" i nekim slovencima, pa ajde da se i to jednom dogodi, mi prošli a oni ne mogu

Drugi dan bura je neprihvatljiva, popeli teži dio Izgubljene djece pa pobjegli u zavjetrinu Barba Antina, pa opet zadnju dužinu u prvotni smjer. U 11 kuhali ručak, kavica, kući za dana.
Eto,
nek nam je još ovakvih dana!