Penjanje leda u Rapcu!
-
lale
- Pridružen/a: 28.05.11, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Penjanje leda u Rapcu!
U utorak u poslijepodnevnim satima Stole i ja smo se zaletili da vidimo slapić.Vrlo je lijep i led je bio dobar s obzirom na plus 6.Led se počeo lagano topiti i bajle ulaze kao u sir a voda u rukavice.Požurite se, jer ak ostane još koji dan u plusu mislim da će pasti.
-
Eca
- Pridružen/a: 26.05.11, 00:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Lale, jel bio dosta jedan klin? 
-
lale
- Pridružen/a: 28.05.11, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vex nam je ustupila klinove od škole, tako da sam zavrtio tri i sidrište, pa poslije guštanje u cik-cak linijama na top.
Natrag na “Komentari na članke”