> ja sam svoju pomoc oko stranica ponudila, osobno mi je zao da me niste nikad zvali
> bar na jedan dogovor oko stranica, posebno stoga sto sam jedno par godina vijesti na RAK-ovim stranicama
>
Pa iskreno i meni je cudno da nisi bila na prvom sastanku oko weba. Iskreno, sada mi je prvi glas da si se ponudila. Kome si se ponudila? Nikad nije kasno, naravno!
> Ako vec nisu koncipirane kao AO Zeljeznicar, gdje novosti kreiraju sami clanovi,
> a ostatak se puni korisnim tekstovima, vec zele biti nesto poput malog news portala
Nije tako. Tekstove pisu iskljucivo clanovi. Trenutno ja sredim pomalo gramatiku, obradim fotke i ponekad preformuliram uvodnik cisto s tehnicke strane da se lijepo uklopi na naslovnicu. Znaci, tekstove ne pise jedan covjek, a mislim da se to i vidi.
> Dakle, ja osobno nikad nisam cekala da mi netko "posalje tekst s dovoljno mesa",
> vec kad bi skuzila neki vrijedni uspon ili mi je pak netko izrazio zelju
> da se njegova prica nadje na naslovnici, ja bi i u jednom i u drugom slucaju na tome poradila`
Naravno, to i je cilj. Zivkati ljude i tjerati ih da pisu koliko god je moguce, no kad ima premalo podataka u tekstu onda je tesko to obogatiti i napisati bolje kako god okrenes. Sto se tice ostalih prijedloga za tekstove, interviewe, dublje analize i sl. To sve stoji i sto se mene osobno tice bilo bi super da se ukljucis sa svojim angazmanom. Ovaj dio teksta koji djeluje kao svojevrstan novinarski CV necu quotat jer je dovoljno jasan.
> ako urednik vidi da ima previse "malih" izvjestaja - nema problema,
> objavi se vise njih u jednom skupnom tekstu i jos se na naslovnici uputi
> ljude da opsirnije citaju u izvjestajima na forumu`
Jasno mi je to. Bilo je bitno uopce u startu formirati neki sistem, a paralelno raditi i na samoj izgradnji stranice.
> Ja osobno volim pisati te "alpinisticke novosti", voli recimo i Elvin`
Od vas se to i ocekuje
> mozda bi bilo dobro da se u tekstu o natjecanju BWSC ispravi greska da je to projekt Lacka i turisticke zajednice.
> Nije (ono je Welcome.hr`
Sad kad idem ponovo citati malo ispada dvosmisleno. U tekstu se i misli na welcome projekt, a ne na BWSC. To je odgovor i Ani. Uvodnik je samo promijenjen da duzinom bolje pase na naslovnicu.
> I jos nesto - molim vas da se poradi na onom tekstu na kraju "o klubu" - ono s ekspedicijama je, nemojte se ljutiti, prestrasno`
Drago mi je da si ovo spomenula, ali mi je zao da si to vidjela tek sada. Taj dio o ekspedicijama u takvom obliku stoji na stranici prije nego sam ja dosao u klub. To je prepisano jer je nekako logicno da nisu godinama stajale krive informacije. Ako jesu, onda treba pronaci krivca tko je krivo pisao taj tekst "O nama" na starim stranicama. Molim te izmijeni sto ne valja i dopisi sto mislis da je potrebno.