Imam jedan prijedlog sto se tice elektronickog penjackog kartona - naime, vidjela sam da niste sa starih stranica preuzeli penjacki karton s "alpinizam.info" - to mi je malo zao jer je to neki sve-hrvatski karton koji je dobro napravljen i dobro funkcionira. Tamo upisuje veliki broj hrvatskih alpinista svoje smjerove, pa i nekoliko nas iz kluba. Mislim da bi ljude trebalo poticati da se njime sluze, jer ne samo da ima pretrazivac, pa ako netko zeli penjati neki smjer, moze ga tamo pronaci i vidjeti tko ga je sve u Hr penjao i potraziti eventualno neke podatke. Ako mi napravimo samo "svoj" penjacki karton i ljude se potice da upisuju samo u njega, ne samo da ljudi vise nece upisivati u ovaj zajednicki hrvatski, pa se gubi i neka evidencija sto je RAK penjao na tim stranicama kojima se koristi veci broj hrvatskih alpinista, nego i sami RAK-ovci imaju i uzu bazu podataka... Pa eto, sugeriram da negdje sa strane bude i link kao na starim stranicama na hrvatski on-line penjacki karton na http://www.alpinizam.info jer je zbilja fora slozen i vec ima veliku bazu... Ovom prilikom upucujem i ljude koji mozda za to jos ne znaju, da bace pogled. Nadam se da ce poput tog on-line kartona i RAK-ov penjacki karton (ako to nije prevelika tlaka) onda imati opciju "uvezi sa..." tako da mi koji vec imamo on-line baze smjerove na alpinizam.info mozemo prebaciti i na RAK-ov ako budemo zeljeli...
lp
Vedrana
Što biste željeli vidjet na novim web. stranicama?
- vdevcic
- Site Admin
- Ime: Vedran
- Prezime: Devčić [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Što biste željeli vidjet na novim web. stranicama?
@Vedrana
Svakako ću se potruditi da implementiram mogućnost "uvoženja" već postojećih penjačkih kartona, u većini se slažem sa tobom, čak i tome da alpinizam.info "je dobro napravljen i dobro funkcionira", ali dobro je jako daleko od onoga što ja mislim da je moguće napraviti, potrošio sam sate na guglanje o već postojećim elektroničkim penjačkim kartonima i njihovim izvedbama (kojih začuđujuće i nema preveliki broj) i sve se to može izvest puno bolje, što mi je i plan, ali nažalost upravo radi kompleksnosti izvedbe, izrada će i potrajat...
Svi koji imaju bilo kakav prijedlog u vezi istoga mogu slobodno svoju viziju podjeliti samnom (email, forum, gdje god...), pogotovo oni koji takve dnevnike vode redovito, svaki savjet je više nego dobrodošao...
Svakako ću se potruditi da implementiram mogućnost "uvoženja" već postojećih penjačkih kartona, u većini se slažem sa tobom, čak i tome da alpinizam.info "je dobro napravljen i dobro funkcionira", ali dobro je jako daleko od onoga što ja mislim da je moguće napraviti, potrošio sam sate na guglanje o već postojećim elektroničkim penjačkim kartonima i njihovim izvedbama (kojih začuđujuće i nema preveliki broj) i sve se to može izvest puno bolje, što mi je i plan, ali nažalost upravo radi kompleksnosti izvedbe, izrada će i potrajat...
Svi koji imaju bilo kakav prijedlog u vezi istoga mogu slobodno svoju viziju podjeliti samnom (email, forum, gdje god...), pogotovo oni koji takve dnevnike vode redovito, svaki savjet je više nego dobrodošao...
-
veksica
- Pridružen/a: 30.05.11, 11:27 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Što biste željeli vidjet na novim web. stranicama?
Ja ne sumnjam imenjace da ces ti napraviti bolji karton i veselim mu se
... samo mislim da bi bilo fora da na nasim stranicama postoji link i na alpinizam.info, jer postoji vec niz godina i svima koji penju alpinisticke smjerova je to fora baza podataka koja im moze posluziti obzirom da tamo postoji pretrazivac, a i suprotno, moze neki drugi hrvatski alpinisti dobivaju informacije sto su RAK-ovci penjali pa i oni mogu potraziti informacije... u zadnje vrijeme su na alpinizam.info i dodavali neke opcije tipa "dugi sportski smjer", "Ledeni slap", "Zimski uspon" i slicno... jos su to malo diferencirali...
Meni se osobno najvise dopada penjacki karton kako si ga je sredio ao celje - http://www.aocelje.org/vzponi-vse.php - imaju super razradjeno, kad pretrazujes pokaze ti i opaske koje je dao penjac, a na kraju imaju i klupsku statistiku i posebno prvenstvene i neke druge kategorije, a moze se recimo vidjeti i "drugi usponi tog dana" prilikom klikanja na odredjeni upis...
Meni se osobno najvise dopada penjacki karton kako si ga je sredio ao celje - http://www.aocelje.org/vzponi-vse.php - imaju super razradjeno, kad pretrazujes pokaze ti i opaske koje je dao penjac, a na kraju imaju i klupsku statistiku i posebno prvenstvene i neke druge kategorije, a moze se recimo vidjeti i "drugi usponi tog dana" prilikom klikanja na odredjeni upis...