PREDAVANJE...čakula..druženje

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
alma
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

PREDAVANJE...čakula..druženje

PostPostao/la alma » 26.09.11, 15:48

Pozivam sve članove kluba, staro i mlado ma i one koji to nisu da mi se priduže u četvrtak 29.09.2011 u Podpetničkoj pećini prije tunela učka sa kvarnerske strane u di ću održati predavanje o usporedbi sportskog penjanja i dry toolinga, o usporedbi psihe kod jednog i drugog, govoriti ću i o nekim svojim iskustvima koja sam stekao u kratkom vremenu, napravit kratku prezentaciju zašto je pedulu zamjenila nekakva čudna cipela sa šiljcima, zašto je ruku zamjenila bajla, objasniti ću tehnike penjanja u dry toolingu, raspravljat o treninzima, načinu prehrane...sve u svemu imat će mo o čemu pričati, raspravljati, svako može probati ili samo pogledati...volio bi da se nadjemo oko 17h 30 min na prkingu prije tunela učka da predavanje možemo obaviti jos po svijetlu dana a kasnije kad padne mrak da se svi zajedno uputimo na noćni uspon na učku od poklona...za neku dodatnu info javite mi se slobodno,mob 099 860 65 65

alma

Re: PREDAVANJE...čakula..druženje

PostPostao/la alma » 29.09.11, 23:01

Hvala svima koji su dosli...poz i vidimo se opet..tuler zajednica se siri i to me veseliii

Natrag na “Najave”