Lagazuoi Piccolo - Via centrale+del pilastro IV+, 200m

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bojanrafaj
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Lagazuoi Piccolo - Via centrale+del pilastro IV+, 200m

PostPostao/la bojanrafaj » 29.08.23, 13:06

20/08/2023
Petra i ja

Kratak smjer, okrenut na JZ. 6 kratkh dužina u 200 m.
Dvije dobre IV+ dužine ostalo lakše. Očekivao sam više zamki i klinova u smjeru.
Orjentacijski se nemoš puno zeznut u 200m, ali treba gledat - prijelaz iz druge u treću dužinu je malo nejasan dok ne vidiš rampu 4te dužine. Četvrtu dužinu bi trebalo završiti nakon detalja na velikoj polici zbog trenja.

Dobar smjer šteta da nije duži i treba rano uć u njega, na tom dijelu stijene je uvijek gužva.

Silaz ima jedan absajl negdje piše 25m, ali je punih 30 ili se moje uže skratilo.

P.S.
Petra našal BD frend trojku u odličnom stanju :)

pako

Re: Lagazuoi Piccolo - Via centrale+del pilastro IV+, 200m

PostPostao/la pako » 05.09.23, 22:00

Eto, niste đaba išli :D

Natrag na “Alpinizam”