Vikend 6-7.6.2015. Zdeslav i ja provodimo na Dabrima. Krećemo u Kapetanovu kći relativno kasno i po jakom suncu, smjer ne pruža neko zadovoljstvo osim zadnje dvije dužine ocjenjen sa 6a po meni precjenjeno. Opečeni i poludehidrirani odlazimo na kuk Klekovina i penjemo Tempus Vernum 6b, smjer koji zahtjeva konstantno penjanje na trenje i guzinjanje u kaminima koji nemaju ništa za ruke i noge, međutim puno lijepši od kapetanove drofulje. Dodatnu nelagodu stvaralo je ličko zavijanje uz harmoniku popraćeno rafalima iz nekog pištolja, opaki bečarac odvijao se u susjednoj Bačić dulibi.
Većer uz pive i čakulu sa planinarima i ostalim ljubiteljima prirode u Ravnom dabru...
Drugi dan odlučujemo se za penjanje nešto kraćih smjerova po mogućnosti u hladu te odlazimo u Elvisa 6b+ u Okruglom kuku. Prekrasan smjer od 90m ali ne prolazimo slobodno 2. dužinu koja je tvrd, konstantan i realno ocjenjen 6b+ i takva mi ostaje dug za neku drugu priliku. Izmoreni i zadovoljni odlazimo odvalit još jedan šlag za kraj i penjemo Rolling stones u istom kuku. Zadovoljni, izmoreni odlazimo na hladni kupanac u Karlobag i pravac Fiume.
Red papra, red šlaga uz harmoniku i rafal
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable