31 prosinca 2014 Autor: HPS Prenosimo

BMC International Summer Meet

BMC (The British Mountaineering Council) s ponosom najavljuje ovogodišnji ljetni susret penjača koji će se održati u veličanstvenom Llanberis Passu u sjevernom Walesu od 10. do 17. svibnja 2015. godine, gdje se nalaze ponajbolji ‘trad’ smjerovi u Velikoj Britaniji.

HPS ima priliku poslati dvoje sudionika, no u slučaju prevelikog broja prijava, morat ćemo poslati samo jednog/jednu.Prednost imaju penjačice i penjači koji do sada nisu sidjelovali niti na jednom BMC skupu, a prijavljeni moraju imati važeću iskaznicu HPS-a za tekuću godinu. Osim toga, sudionici moraju imati barem dvije godine iskustva u penjanju neosiguranih smjerova u vodstvu.

Online prijave moraju biti poslane do 16. siječnja, pa stoga molimo sve zainteresirane da se prijave najkasnije do 12. siječnja 2015. godine na alpinizam@hps.hr. BMC će do 30. siječnja potvrditi imena i broj sudionika. Molimo potencijalne kandidatkinje i kandidate da prije tog datuma nipošto ne rezerviraju avionske karte i ne organiziraju prijevoz.

Zainteresirani se mogu prijaviti do 12. siječnja 2015. godine na gore navedenu e-mail adresu. U prijavi moraju navesti osobne podatke (ime, prezime, godina rođenja, društvo/odsjek/klub) te priložiti karton s izborom neosiguranih smjerova ispenjanih u posljednje dvije godine.

Očekujemo vaše prijave!