31 listopada 2013 Autor: Bojan Rafaj Sastanci

31.10.2013 (SRIJEDA)

Nastavljamo višetjednu tradiciju sastanaka srijedom gdje se svako pohvali vlastitim pothvatima u proteklih 7 dana. Tako da smo ove srijede čuli sljedeće:

Marko Jakovac, Vedran Devčić, Marko Lalić i Marijan Ranković konačno odlaze u Žalfiju na Sisolu. Rijetko penjani smjer, ali kažu da će se svakako vratiti u njega kad budu duži dani jer ih
je ovaj put mrak spriječio da odrade smjer do kraja. Čujemo da je bilo svega, a više u Markovu izvještaju koji stiže uskoro na stranice.

Vex je u Alpama – Kogel-Virens + Štruca-Srebrne grive u kombinaciji sa Iglič Verbinc. Jedino čega je bilo više od sunca je silaza (3,5 sati).

Jug, Adrijana, Zorica i Dragan posjećuju Limski kanal. Jug penje svoj prvi 6a. Zo prolazi 6b ali si oslobađanje ostavlja za drugi put.

Miljenko i Jug na Antovu buše novi smjer – koji nedugo nakon Miljenko oslobađa te imenuju Bubamara Atack i daju ocjenu 6a+ (cca 12 m). Mnogi su komentirali odabir imena.

Ove subote je u Veloj Dragi RAK ugostio Hoteljerski fakultet, hvala svima koji su pomogli Diegu da se to odradi na visokom nivou.

Petra i Ana Tr. u Veloj Dragi rješavaju dugove na Gorgoni. Petra rješava svoje prve 5ceove Fufu i Cracker.

Denis u Paklenici sa Slavoncima – Karabore, Karamara ST, Armadilon i Celjski stup.

Ivana, Lara, Larisa Adrijana i Linda odlaze u Dvigrad i penju cijeli dan.

Jelena pomaže AOŽovoj školi na ispitu u Zagrebu.

Matija je pohodio zbor vodiča.

Valja još spomenuti nastup naših članova na Ljubljanskom (polu)maratonu. Polumaraton završavaju Ana Tr. (1:57), Vlatka(nepoznato) i Orbanić (1:47). Bojan Novak nastupa na maratonu i prolazi sa vremenom 3:13:20.

Tečaj je pri kraju i ostao im je još samo ispit. Pismeni su rješili dok smo mi sastančili, a praktični dio je za tjedan dana.

Bravo svima!