27 veljače 2014 Autor: Petra Pinturić Sastanci

26.2.2014 (SRIJEDA)

Evo, nakon više od dva mjeseca uspjeli smo održati sastanak. Prvo su nas raspršili blagdani, pa je krenula zimska škola s predavanjima, pa se zaredalo puno kišnih dana, ali dočekali smo Sunce. I to dva vikenda zaredom 😉

Prošlu nedjelju (16.2.) Novak i Ana Tolić bili su u Paklenici i penjali Juhu u zapadnoj stijeni Anića kuka. Ana je ponavljala smjer, ovaj put ga nije slobodno prošla i vjerojatno više neće u njega ulaziti jer joj je grozan. Bilo je oblačno, ali ne i hladno. Preko puta, u Debelom kuku isti dan Elvis i Buljan penju Johnnyja 7a, smjer od 200 m. Elvis ga je prošao slobodno u vodstvu, Buljan nije. Ali, tjedan dana kasnije Buljan u Kompanju penje Legionara, 7a+ Bravo!!!

Isti taj vikend mala karavana kreće u Šimije u sastavu Vidić, Zorzenon, Lea, Devčić, Gunčić, Klara, Ana i Petra. Prekrasan dan koji započinje s ekstra lošom kavom u restoranu u Kloštru. Naime, macchiato rade s vodom, a ne s mlijekom, strava!!! Dan završavamo u istom tom restoranu s lošom hranom… U međuvremenu bilo nam je lijepo 😉

Ovu nedjelju (23.2.) neki su članovi odlučili provesti na snijegu. Pavić, Čoki i Branko bili su na turnom skijanju na vrhu Kobla u Bohinjskoj Bistrici. Bilo im je izvrsno, napravili su turu od 5 sati, a fotke pogledajte na Pavićevom profilu na google+. Izbjegavati restoran na autoputu na izlazu Bled, konobarica će vas sigurno naživcirati!

Miljenko, Jug, Barbara i njen brat proveli su taj isti dan u Ravasclettu. Kasno su krenuli, izgubili puno vremena na traženje parkinga i još sat vremena da dođu do karti tako da su na stazu došli tek u podne i skijali do 4. Gužva je bila strašna, a Miljenko savjetuje da izbjegavate skijališta kad je takvo lijepo vrijeme 😀

Veks je s hrpom zagrepčanaca bila u Kompanju. Malo im je bilo hladno, ali je barem bila hrpetina šparoga…

Novak, Ana, Jevgenij, Elvis i Siniša su penjali u Trstu. Odlučili su se za sektor C u kojem je bilo prilično hladno i vjetrovito. Zanimljiv je bio greben sektora C koji je kombinacija penjanja i hodanja.

Malo dalje, na sunčanom dijelu u dugom smjeru La Grande bili su Ines, Kiki, Nikolina i Marijan. Dečki su sve vodili, a cure su uživale.

Klara, Petra, Devčić i Rafaj su se odlučili za Črni Kal. Uživancija na Suncu i kasnije u Kopru…

Nada je s Aleksom bila na Bjelolasici. Cijelo vrijeme je padao snijeg i puhalo je. Idući vikend se sprema na turu Velike Brisnice-Rossijeva koliba. Nado, Elbrus je tvoj ;))))

Slijedeći vikend će padati kiša, ali mi živimo u nadi da će barem na Platku padati gusti snijeg. Jel tako, Miljenko?