22 kolovoza 2013 Autor: Sastanci

21.08.2013 (SRIJEDA)

Srijeda 21.08.,sastanak vodio Diego

1. Diego u Crnoj Gori
2. Marko Jakovac Dachstein
3. Mlade snage na Dabarskim
4. Iljadica biciklom po Grobničkim alpama
5. Leo – meštar od kamenjaka
6. Moreno i sportići
7. Miljenko je rješio projekt
8. Denis Orahovica Portafortuna
9. Ivana skuplja vrhovr po Sloveniji
10. Maja i Vex u dolomitima – opet
11. Dean Gros Venediger i Škrlatica
———————————————-

1. – Diego potvrđuje Brankovu priču o Crnoj Gori – lijepo, cijenama pristupačno i bez gužve. Jedino mu je krivo što nije naišao na neku blatnu rupu u koju bi se zavukao.

2. – Marko Jakovac s Kamenjakom penje Dachstein u Austriji. Također posjećuje i Bijele stijene, a slobodno vrijme krati penjanjem na Velom Vrhu s Jevgenijem. Na bijelim stijenama društvo koristi usluge GSS jer je prijatelj pao i slomio ruku.

3. – Mlade RAKove snage Marijan, Kristijan, Arno i Marin odlaze u Dabarske. Penju Kapetanovu kći i Bablje ljeto. Na opće iznenađenje pronalaze motorolu koja im je ispala pred koji vikend u velebit expresu. Što je najbolje motorola radi, još samo trebaju Kristijana nagovorit da ju počne koristit.

4. – Iljadica sudjeluje u organiziranoj biciklijadi od Klane do Obruča, još nisu napravili putić do vrha pa se zadnjih 15tak minuta hoda

5. – Leo se odselio na Kamenjak i tko god ode gore penje s njim. Ovog tjedna to su bili Moreno, Veca, Nikola, Ana Tr i Klara. Leo penje Beta centaury i Tončicu

6. – Moreno osim što penje na Kamenjaku, penje i na Zijavici i Buzetu. Na Zijavici zajedno s Majom Buljanom i Hrvatinom penje This is not America 6b, Maja penje Ja sam gada 6b+. U Buzetu s Hrvatinom i Leom penju, projektiraju i padaju.

7. – Miljenko rješava višemjesečni projekt – čišćenje auta, procjenuje da je ocjena X-/X. Čekamo na prvo ponavljanje.

8. – Denis obilazi lijepu našu i penje s PHD Belišće u Orahovici i na Portafortuni s Pulferom

9. – Ivana, Lara, Linda, Larisa, Ivana i Vlado odlaze u čet. na Črno Jezero – neki se i kupaju, a drugi dan dio ekipe nakon spavanja u Cojzovoj koči (8 EUR) osvaja najviši vrh Kamniških alpi Grintovec. To su neke opake pripreme još ne znamo za što.

10. – Maja i Vex u društvu 2 zagrebčanke, Lade i Sanje testiraju koliko stvari može stat u jedan clio i odlaze u Cortinu. U 4 dana u kojima nije padala kiša penju 3 smjera na Croda Negra, punta Fiames i Piccola Falzarego. Zadnji dan se odlučuju za sportiće kako bi mogle ranije doma.

11. – Dean s Majdom odlazi za Austriju s željom da osvoje Gross Venediger. Spremaju ruksake očekujući ljeto a dočekao ih je snijeg. Unatoč ljetnim hlačama drugi dan osvajaju vrh. To im nije bilo dovoljno i odlaze u dolinu Vrata sa idejama usmjerenim na Škrlaticu, nakon 2500m uspona Dean dolazi na vrh, Majda ga čeka malo niže, upale mišića od dana prije je bila prejaka. Zbog opće gužve u brdima i manjka mjesta u domovima jer su valjda svi odlučili spajat vikend, vraćaju se doma.

12. – Ana Elvin Kiki, Kaotiko i Bojan odlaze u Buzet. Bojan penje svoj drugi 6c, Životni ciklus, Ana diže formu u Buzećankama, Elvin Kaotiko i Kiki ubijaju neke 7ice.