5 travnja 2014 Autor: Petra Pinturić Sastanci

2.4.2014 (SRIJEDA)

Ovotjedni sastanak imao je glavnu temu, a to je marketing kluba. Temu je na prošlom sastanku predložio Elvis pa se malo više posvetio istraživanju različitih mogućnosti oko prezentacije kluba i sve nam to izložio. Činjenica je da pada interes za školu, što se vidi iz manjeg broja tečajaca na upravo započetoj proljetnoj školi. Jedan od najjednostavnijih i cijenom prihvatljivih načina reklamiranja jesu plakati, kao i tekst na nekom od portala vezanih uz aktivnosti u prirodi. Također, Veks se ponudila napraviti članak u novinama.

Ciljana populacija su studenti i općenito mlađi ljudi na kojima leži budućnost kluba jer inače za par godina nećemo imati s kim popit pivu u klubu, pogotovo ne na ovoj lokaciji! Ne bi bilo loše orijentirati se i na lokalna planinarska društva koja imaju relativno veliki broj članova. Studentima svakako treba ponuditi popust, samim time što još trebaju financirati i odlazak na vježbe, a s vremenom i opremu.
Zaključak je bio da treba odrediti osobu koja bi se stalno bavila promocijom kluba, a ne da to padne na one koji vode nadolazeću školu. Elvis se ponudio da on preuzme na sebe taj dio posla, a prema sadašnjim planovima htio bi voditi jesensku školu pa valjda neće zabušavati 😉

Što se tiče penjanja, neki se nisu izjasnili jer valjda nemaju potrebe to dijeliti s ostatkom. Ipak, hvala onima koji su ispričali doživljaje, a neke ste već mogli pročitati na našim stranicama.

Pavić, Čoki i Branko uživali su u pravoj turno skijaškoj klasici u Sloveniji, o čemu možete čitati ovdje te vidjeti prekrasne Čokijeve slike.
Siniša, Dragan, Elvis i Orbanić bili u Ospu na paklenoj vrućini pa su skočili do Buzeta gdje je popodne bilo ugodno. Orbanić nam se vratio 😉

Aleks i Snježana bili su na Kamenim vratima, isto kao i Kiki i Ines, ali ne isti dan. Svratili su do Ponte portona di su ih dočekali rojevi komaraca!!! Baš čudno što je penjalište zapušteno!

Veks, Sova i Novak bili u Paklenici s Istrijanima, o svemu na forumu

Lalić i Ranković također u Paklenici, ali u neosiguranom smjeru na Zubu Manite peći. To je Istočni brid –V od 80 m i dvije dužine. Pristup traje sat i pol, a u smjeru nema klinova pa se ove dvije dužine penju malo duže. Ipak, bilo im je lijepo 😀

Neki su bili na Antovu

Počela je proljetna škola, a u nedjelju 6.4. održat će se prva vježba.