26 srpnja 2013 Autor: Marko Andrić Sastanci

17.07.2013. (SRIJEDA)

PENJANO PROŠLI VIKEND (IL’TI VIKEND PRIJE SASTANKA, A TO JE ONAJ VIKEND PRIJE OVOG VIKENDA IZA – JERBO JE IZVJEŠTAJ KASNIO – JA SAM KRIV)

Veks i Maja bile na Vršiču i penjale Kranjsku poč IV 250-280 m. Preporučuju smjer jer ima prekrasnu detaljnu dužinu koja daje još jedan razlog za odlazak u taj smjer (detaljna je kamin). U cijelom smjeru ima 4-5 spiteva te kažu da plezanje.net ima dobar opis i da ga se treba držati, a da u vodiču za Vršič skica ne valja. Napominju da je zadnja dužina dosta kršljiva.

Maja i Kiki su  bili u Buzetu u ljetnom sektoru. Kiki pada pred sidrištem nekog svog projekta (7b+). Držimo fige za slijedeći pokušaj!

Lara i Ivana su bile na Košuti na ferati na Cjajniku. Bilo im je jako lijepo.

Jug je vozio bajk sa Iljadicom.

Na DWS-u u Ičićima su bili Moreno, Maja i Leo.

Maja, Miljenko i Aldo penju na kamenjaku. Bila je tu neka komedija sa absajlom (ali papir sa kojeg prepisujem nema dio teksta :)). Miljenko popeo Tonku 6b+!

Rafaj – Nino, Petra – Ana su bili na Vel’koj Babi penjali Novu centralnu smer 700 m IV. Super im je bilo jer su ušli u smjer u 6 i 30 – takodjer bili su jedini u smjeru.

Klara i Jelena su bile na Kamenjaku – kažu da su malo bile i da su se vozile u defu!

Denis na dabarskim sa Vendi, Anom i Petrom.

Priča se da je jedan dio grupe (ovaj ženski) bio ekspedicijski opremljen te da su Vlebit express došli penjat sa ruksacima po tri litre vode, paštom, vlažnim maramicama i još kojekakvim životno potrebnim stvarima i stvarčicama – spremne, nema šta! Nakon V. Expressa penju Bablje Ljeto (“Altbsommer” nešto tako slično, njemačkog nazivlja). U ljetnim uvjetima babe opet nastupaju te jedna od njih radi šou program – nemože popet zadnju dužinu pa prečka 10 – 15m pa se uvaljuje u nešto drugo pa nabija trenje pa Denis spušta kompete i izvlači babice iz smjer… Uglavnom na kraju su se uspješno  popeli te absajlaju bez problema!

Na dabarskim su u isto vrijeme bili Marijan, Kristijan (slovenac), Matija H. i Arno.

TEMA:

FRIŽIDER

Lara je novi Draganov suradnik. Po preuzimanju frižidera dvojac je već napravio dug od 900 kn!!!
Šala za dug, naravno da nisu to oni napravili nego frižider ima rekordni manjak! Svi prijedlozi vezani sa saniranje ispijanja “besplatne” cuge su dobrodošli. Ukoliko netko ufati “cugokradicu” garantiram da ce posuđeno pićence cugokradica konzumirati na suprotni otvor od onog na koji  uobičajeno konzumira svoj ulov!

Nisam pisao najave za vikend jer sam zakasnio sa izvještajem pa nije bilo smisla – isprike…!

RAK – 12.06.2013

Zapisničar: Andrić