12 prosinca 2013 Autor: Bojan Rafaj Sastanci

11.12.2013 (SRIJEDA)

Sastanak srijedom 11.12.’13. počeo je u 14 sati, 15 minuta i 16 sekundi, prisutno je bilo 17 članova kluba. Sastanak je trajao 18 minuta unutar kojih se popilo 19 piva.

1. 11.12. je Međunarodni dan Planina
2. Vex, Novak, Miljenko i Dragan – u frižideru jezerskog
3. Devčić, Klara i Rafaj u elitnom turizmu kamiških i julijskih alpi
4. Rađenović i ekipa na skijama
5. Krenula zimska škola
6. Kiki nije vodio sastanak
7. Marko Jakovac obilazi cijelu županiju
8. Gužva u Veloj dragi
9. Održano natjecanje zatvorenog tipa na boulderu
10. MISTERIJ – Zašto Miljenko nije penjao
11. ČUDO – Diego je penjao
12. Dame u okolici Splita
13. Adriana i Sanja na Velebitu
14. Hrvoj (Alfred) – Bljesnuo u Puli
15. Veca već 10 mjeseci nije takla cigarete

1. U sklopu Međ dana planina, Vex drži predavanje u prirodoslovnom muzeju

2. Smjer Izgubljena rukavica, nešto između grape i slapa, kao grapa sa 3 zaleđena skoka. Onaj najteži dobro napravljen druga dva slabije. Ranojutarnji polazak u 04:00 u 9 po smjerom u 14 kod auta. Abseilali su dole. Miljenko i Dragan su opet bacali kamenje jedan po drugome. Novak kaže da taj najteži skok i nije baš super napravljen. Boo tko će znat.

3. Subota – Kamniško sedlo u suncu okupano, ne previše snijega, ali za silaz dereze dobro dođu. Dom na sedlu radi za lijepe vikende (šta je njima lijepo ne znam). Gledali smo neke baje kako penju Planjavu.
Večera u Lipi pod Jenkom, izvidnica na umjetnim slapovima u Mojstrani(još 10-15 dana se moraju radit), cesta kroz Vrata zatvorena i neočiščena. Cesta na Vršič službeno zatvorena ali uz malo truda znanja i zimskih guma se dođe do Koče na Gozdu koja je skoro pa prazna i radi od petka do ned. Uspon do poštarskog doma, prtili do pod Prisojnik, prošli neku grapu izašli na Glatki rob, odustali od Vrha kraj stena i onda natrag. Snijeg još nije napravljen kako treba, a na Mojstrovkama ga po mojoj procjeni nema dovoljno. Ovaj izvještaj je i najuduži – povlastice autora izvještaja

4. Rađenović, Pavić, Đana, Petričić i Anita turno tura – Dovška Baba. Slike su online, neke su i sa specijalnim efektima. Bilo im je lijepo. Više možete pročitat i na forumu

5. Krenula zimska škola – vode Novak i Gunčić ovu nedjelju tulanje na Grohovu. Tko se želi smrznut i nasmijat onima koji prvi put tulaju je dobrodošao. 😛

6. Kiki je trebao vodit sastanak, ali se nije pojavio. Špekulira se o razlozima.

7. Marko J je prošao u 5 hodačih tura tokom prošlog tjedna (Učka 2x, Platak Snježnik i risnjak, Hahlić kroz Mudnu dol,) što sam, što u društvu, što danju ,što noću. Kaže da je Jevgenij nije normalan i da vuće ko stoka.

8. U veloj dragi Novak, Troskot, Lara, Tolić, Dragan, Vex, Barbara, Buljan, Dino (ako sam koga zaboravio sori) Toranj, sportići. Valja istaknuti Markov prvi 6b – Ljubica

9. Natjecanje na boulderu da proslavimo nova hvatišta. Pobjednici Veca, Petra, Hrvatin i Zorzenon. Rezultati su neslužbeni jer se čekaju rezultati antidopinga. Pohvale organizatoru i onima koji su nesebično dali ruku. Penjanju se odazvalo 27 natjcatelja popračeni navijačima.

10. Miljenko nije penjao – jako nas je razočarao tim činom. Navodno da je imao neku ozljedu. Ne znam kako je prošao slap u nedjelju, valjda ga je Dragan izlječio

11. Božićno čudo je uranilo u RAK. Diego je imao pedule i popeo je 2 predsjednička smjera i jedan koji je on izabrao. Bravo Predsjedniče!!!!

12. Mirta, Željka i Nada planinare na Svilaju (1509m) i na Prlove stine (1139m). Također penju sportiće kraj Omiša (Plenava)

13. Adrian i Sanja – od Oltara do Zavižana

14. Hrvoje nastupio na trail utrci u Puli kaže da je bio iznimno brz, pohvalio se i padom, ali se sumnja na podmetnutu nogu neke slovenke. Također nadodaje da bi Orbanić trebao izgubit koju kilu.

15. Veca je već 10 mjeseci u apstinencijskoj krizi, ali na putu da nađe put k izlazu iz iste. Bravo Veca