11 rujna 2015 Autor: Ines Nelc Sastanci

09.09.2015 (SRIJEDA)

Ovotjedni klupski sastanak je održala Đana, te je prisutne obavijestila o sljedećem:

Bolder je počeo sa radom. Postavljeni su novi smjerovi, hvatišta su oprana, stoga svi željni treninga su dobrodošli. Radno vrijeme boldera možete pronaći na ovom linku.

Voditelj Marko Buljan je napomenuo da nedostaje ljudi za redovna dežurstva na bolderu pa moli zainteresirane članove da se jave.
Kiko, „postavljač“ smjerova na bolderu, je zamolio da se (bez pitanja) hvatišta smjerova ne okreću i ne premještaju, a nipošto da se samoinicijativno postavljaju novi smjerovi. Za sve želje i primjedbe vezane za smjerove moli da se obratite njemu ili voditelju boldera. Đana je napomenula kako će UO u dogovoru sa voditeljima boldera (valjda će se i Tomek uključiti ponovo) sastaviti „pravila ponašanja na bolderu“ koja će biti izvješena na oglasnoj ploči kako bi svi sve znali, a ne da dolazi do situacija rekla-kazala…

Treninzi RAK Kids-a počinju od ponedjeljka 14.9.2015. U tijeku su dogovori da bi se dva puta mjesečno treninzi održavali i na penjačkoj stijeni u Atletskoj dvorani Kantrida. Ako dođe do realizacije toga onda bi bolder bio slobodan za treninge u tom terminu (najverovatnije četvrtkom, pravovremeno ćete biti obaviješteni o datumima).

Za korisnike penjačke stijene na Kantridi vodstvo dvorane uvodi vođenje dodatne evidencije prisutnih na stijeni. Naime, svatko tko dođe penjat na stijenu morat će se upisat u tablicu izvješenu na panou svlačionice. Osoba koja zadužuje ključ (ključar) prijavljuje se na recepciji dvorane kao i do sada.

Gimnazija Andrije Mohorovičića povodom obilježavanja Olimpijskog dana (u petak ujutro) svoje učenike vodi u Golubinjak. Putem Buljana su nas zamolili ako bi im mogli omogućiti da isprobaju penjanje. Javilo se dvoje članova (Nena i Radman), što je jako pohvalno, i klub će im pokriti putne trškove.

Ovaj vikend održat će se druga vježba jesenske škole na Kamenjaku. Učit će uzlove koji su preostali od prve vježbe, izradu sidrišta sa cijelom procedurom i komunikacijom penjanja u više dužina i penjati će smjerove u dvije dužine u navezima instruktor-tečajac.
Vježba će biti dvodnevna. Voditelji škole, Buljan i Moreno, trebaju puuuno instruktora-asistenata te mole da im se javite!

Vidimo se sljedeće srijede u klubu 🙂